Marmerlook badkamer - showroom badkamers

Marmerlook badkamer

Marmerlook badkamer (chique)
Klassieke badkamer
Met badkamermeubel, bad, douche en toilet
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Is een marmerlook badkamer iets voor jou? Dan is deze klassieke en chique badkamer uit onze collectie showroom badkamers een goede optie. De marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in grote maten tot zelfs 120x240cm en goed te combineren met een andere soort tegels zoals deze mozaïek tegels. De badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet en zwevend badkamermeubel in de kleuren zwart en wit.

Marmerlook badkamer

Deze marmerlook badkamer past ideaal in een klassiek chique interieur. Marmer is een tijdloze stijl die je niet alleen in je badkamer, maar ook in de keuken kunt verwerken. Naast de chique uitstraling geeft marmer ook rust in de ruimte.

Sanitair in opstelling

Deze opstelling is voorzien van verschillende soorten sanitair:

  • Badkamermeubel: enkele wasbak met gunmetal kleur kranen
  • Bad: ruim ligbad met tablethouder
  • Ruime douche met inbouwkranen, losse handdouche en jets voor massage in bijvoorbeeld rug of kuiten
  • Rookglas deur voor een strakke en chique uitstraling
  • Toiletruimte met ingebouwde toiletrol- en wc borstelhouder
  • Spiegel met zwart kader voor chique lichtinval

Marmerlook en mozaïek tegels

De glanzende marmerlook tegels vormen de basis van de opstelling. Hierbij zijn de vloertegels uitgewerkt in het zwart en de wandtegels in het wit. Daarnaast heeft de marmerlook badkamer ook een mozaïek wand met vele kleine tegeltjes en heeft de douche een antislip laag. De tegels zijn van keramisch materiaal, waardoor je profiteert van voordelen op het gebied van onderhoud en bestendigheid tegen vocht, krassen en slijtage. Wil je meer weten over de voordelen? Laat je dan uitgebreid informeren door onze tegel- en/of badkamerspecialisten.

Ontdek meer showroom badkamers