Kleine badkamer met bad - showroom badkamers

Kleine badkamer met bad

Kleine badkamer met bad
Klassiek landelijke badkamer
Twee badkamermeubels, toilet en ligbad
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Zoek je een kleine badkamer met bad? Deze klassieke landelijke badkamer uit onze collectie showroom badkamers is uitgevoerd met jaren 30 vloertegels en heeft een half vrijstaand bad. Het voordeel van het bad is dat de kranen aan de muur bevestigd kunnen worden.

Kleine badkamer met bad

Deze kleine badkamer met bad, toilet en badkamer meubels heeft een klassieke stijl. Dit is vooral terug te zien in de kranen op de wastafel, het half-vrijstaande bad en de gebruikte vloertegels. Deze elementen kunnen ook goed gecombineerd worden met andere stijlen zoals de landelijke woonstijl waardoor het past binnen veel verschillende interieurs.

De beschikbare ruimte in de badkamer is goed benut waardoor de badkamer ook nog eens erg praktisch is.

Sanitair in opstelling

In deze opstelling is gebruik gemaakt van verschillende klassieke elementen. Het half-vrijstaande bad en de kranen op de badkamermeubels zijn hier goede voorbeelden van. De opstelling bestaat uit het volgende sanitair:

  • Half-vrijstaand bad
  • 2 compacte badkamermeubels (zwevend)
  • Klassieke kranen (blinkende afwerking)
  • Hangend toilet

Badkamertegels in opstelling

Bij deze opstelling is gebruik gemaakt van 2 verschillende tegels. De vloertegels zijn in jaren ’30 stijl. Kenmerkend hieraan is het het gebruikte patroon op de tegels in een de gebruikte blauw/grijstinten. De wandtegels zijn dan ook hierop afgestemd in een lichtgrijze tint. Deze wandtegels zijn relatief klein, maar doordat ze slechts tot de helft van de wand zijn bevestigd, oogt de ruimte er niet klein door. Aanvullend hierop is er een lichte kleur gebruikt voor de tegels en door een lichte kleur lijkt de ruimte groter.

 

Ontdek meer showroom badkamers