Kleine badkamer met bad en douche

Kleine badkamer met bad en douche

Moderne badkamer (houtlook)
Maatwerk badkamermeubel
Bad & douche
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Ben je op zoek naar een kleine badkamer met bad en douche? Laat je inspireren door deze showroom badkamer. In de badkamer is de beschikbare ruimte optimaal benut. De ruimte is eenvoudig ingericht maar wel warm en sfeervol door het gebruik van houtlook tegels op de vloer en op de wand.

Kleine badkamer met bad en douche

Door een kleine badkamer op de juiste manier in te delen, kan deze toch van alle gewenste onderdelen worden voorzien. In deze badkamer is er voldoende ruimte voor een inloopdouche, een ligbad en een badkamer meubel. De badkamer heeft een warme sfeer door het gebruik van houtlook tegels. Maar daarnaast geven de rvs kranen, de 3D-print tegel op de wand achter het bad en het strakke badkamer meubel de ruimte een moderne touch.

Sanitair in opstelling

Deze kleine badkamer heeft een bad, een douche en een maatwerk badkamer meubel. Dit betekent dat elke gewenste wasbak en een kraan naar keuze op het meubel kan worden gemonteerd. De extra brede spiegel en het lange werkblad maken de ruimte optisch groter. De opstelling bevat onderstaand sanitair.

  • Maatwerk badkamermeubel
  • RVS kranen bij de wasbak en de douche.
  • Inloopdouche met glazen wanden en RVS kleurige profielen.
  • Extra brede spiegel van maar liefst 2 meter breed.
  • Ingebouwd bad.

Badkamertegels in opstelling

Het grootste gedeelte van deze badkamer is betegeld met een lichte houtlook tegel. Doordat het bad ingebouwd is en de houtlook tegel ook op de zijkant van het bad doorloopt, geeft dit een extra warme uitstraling. Uniek in deze badkamer zijn de 3D-print tegels op de achterwand van het bad. Het reliëf op deze tegels draagt bij aan het moderne tintje dat deze badkamer heeft.

Ontdek meer showroom badkamers