Ensuite badkamer - showroom badkamers

Ensuite badkamer

Ensuite badkamer (luxe)
Hotel chique badkamer
Badkamermeubel en douchecabine
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Wat een luxe deze ensuite badkamer! Deze badkamer uit onze collectie showroom badkamers laat zien wat er mogelijk is met een badkamer ensuite, waarbij je vanuit de kledingkast op de slaapkamer zo de badkamer in kan lopen. De badkamer bestaat uit een houten badkamer meubel en een inloopdouche met infrarood sunshower. De ruimte is afgewerkt met tegels in visgraatpatroon en betonlooktegels in een zandkleur.

Ensuite badkamer

Deze badkamer ensuite heeft een luxueuze uitstraling door het houten badkamermeubel en handvorm-tegels in een visgraatpatroon op de wand. De nieuwste trend oud-koper-kranen geeft de ruimte een moderne touch. De zwarte poten onder het badkamermeubel en de plankjes op de muur versterken deze look. Tot slot geeft de infrarood Sunshower de badkamer nog net wat luxe extra!

Sanitair in opstelling

De eyecatcher van deze badkamer is natuurlijk het houten badkamermeubel dat helemaal naar wens samen te stellen is. De koperkleurige douchecabine met daarin een infrarood sunshower zorgt voor extra comfort en luxe in de badkamer.

  • Badkamermeubel: houten meubel met een wit blad met wasbak.
  • Koperen douchecabine met infrarood sunshower.
  • Oud-koper-kleurige kranen bij de wasbak en inloopdouche.
  • Sfeervolle spiegelverlichting.

Badkamertegels in opstelling

Uniek in deze ensuite badkamer zijn de witte handvorm tegels op de achterwand van het badkamer meubel. Deze tegels zijn in een visgraat patroon op de wand bevestigd wat bijdraagt aan de chique sfeer in de badkamer. De rest van de badkamer heeft grote betonlook tegels in een zandkleur. Deze grote tegels zorgen voor de warme look van de badkamer. En door deze tegels rustig te houden, valt de bijzondere wand bij het badkamer meubel extra goed op.

Ontdek meer showroom badkamers