Betonlook badkamer - showroom badkamers

Betonlook badkamer

Betonlook badkamer JEE-O
Industriële badkamer
Met o.a. badkamermeubel en inloopdouche
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Ben je op zoek naar een betonlook badkamer? Deze badkamer uit onze collectie showroom badkamers vormt de ideale combinatie tussen stoer en trendy. Het industriële uiterlijk is tot in detail verwerkt door het luxe merk JEE-O. Van de kranen en de douchewand tot aan het bad. En de afwerking met de onderhoudsvrije betonlook tegels maakt het geheel compleet.

Betonlook badkamer

Deze betonlook badkamer past naadloos in industriële en moderne interieurs. Zwart, wit en grijs zijn de kleuren, die deze badkamer tot leven brengen. Ze geven het geheel een stoere en robuuste uitstraling. De kleuren zijn verwerkt in het sanitair, zoals een strak mat wit vrijstaand bad en stoere zwarte kranen. Voor het tegelwerk zijn prachtige en onderhoudsvriendelijke betonlook tegels gebruikt.

Industrieel sanitair

Deze showroom badkamer van het merk JEE-O bevat een compleet en luxueus pakket sanitair:

  • Een uitgebreid badkamermeubel met zwarte kranen en dubbele witte wasbakken
  • Vrijstaand wit bad met tablethouder en vrijstaand zwarte badkraan
  • Inloopdouche met industriële wand (beide zwart)
  • Witte radiator

Stoere betonlook badkamertegels

De betonlook badkamertegels geven deze showroom opstelling de industriële basis. Stoer, strak, maar ook zeker duurzaam en praktisch. Onze keramische tegels zijn vochtbestendig, slijtvast en zo goed als onderhoudsvrij. Hierdoor is het, zeker in vergelijking met echt beton, perfect voor in de badkamer. In deze opstelling zijn vloertegels van 80x80cm gebruikt en de wandtegels zijn 40x80cm.

Ontdek meer showroom badkamers