Badkamer zwart en hout - showroom badkamers

Badkamer zwart en hout

Badkamer zwart en hout (donker)
Massief houten badkamermeubel
Douche met schuifwand
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Ontdek de opstelling ‘badkamer zwart en hout’ uit onze showroom badkamers collectie. Deze moderne opstelling heeft als basis zwarte tegels gecombineerd met warme houten details. Deze details komen terug in het massief houten badkamer meubel en de sierplanken. De badkamer is afgewerkt met kranen in de trendy kleur koper.

Badkamer zwart en hout

Zwarte badkamers worden steeds populairder. Het is wel even wat anders dan de witte en lichte tegenhanger. Desalniettemin is deze showroom badkamer chique, elegant en warm door de combinatie met het massief houten badkamermeubel en accessoires. Het is een gedurfde en stoere keuze voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals.

  • Stijl: moderne badkamer
  • Kleuren: zwart, donkergrijs en houtlook
  • Sfeer: luxe, elegant

Sanitair in opstelling

Deze badkamer in zwart en goud heeft een luxueuze uitstraling door het moderne kleurgebruik. De spiegel met gekleurd licht geeft daarbij een mooi effect op de zwarte tegelwand.

Deze opstelling is voorzien van verschillende soorten sanitair:

  • Een massief houten badkamermeubel met koperlook kranen (echt hout)
  • Een douche met schuifwand, geen bad
  • Zwarte douchegoot en douchekranen in koper kleur
  • Vlakke en strakke radiator met een kleine glinstering

Donkere sfeervolle tegels

De basis van deze badkamer wordt gevormd door de de donkere (zwart en grijze) tegels. Op de vloer zijn vierkante tegels toegepast en op de wanden rechthoekige. De tegels zijn uiteraard ook in andere formaten leverbaar. Daarnaast heeft douche een wand met unieke 3D wandtegels. Verder zijn de tegels keramisch, waardoor ze ideaal zijn voor in jouw badkamer. Wil je meer weten over de tegels? Laat je dan informeren door onze badkamer- of tegelspecialisten.

Ontdek meer showroom badkamers