Badkamer zwart en hout - showroom badkamers

Badkamer zwart en hout

Badkamer zwart en hout (donker)
Moderne badkamer
Met badkamermeubel en inloopdouche
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Ontdek de opstelling ‘badkamer zwart en hout’ uit onze showroom badkamers collectie. Deze moderne opstelling heeft als basis zwarte tegels gecombineerd met warme houten details. Deze details komen terug in het badkamer meubel en de sierplanken. De badkamer is afgewerkt met kranen in de trendy kleur koper.

Badkamer zwart en hout

Zwarte badkamers worden steeds populairder. Het is wel even wat anders dan de witte en lichte tegenhanger. Desalniettemin is deze showroom badkamer chique, elegant en warm door de combinatie met het houten badkamermeubel en accessoires. Het is een gedurfde en stoere keuze voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals.

  • Stijl: moderne badkamer
  • Kleuren: zwart, donkergrijs en houtlook
  • Sfeer: luxe, elegant

Sanitair in opstelling

Deze opstelling is voorzien van verschillende soorten sanitair:

  • Een houten badkamermeubel met enkele koperlook kranen (echt hout)
  • Een inloopdouche, geen bad

Donkere sfeervolle tegels

De basis van deze badkamer wordt gevormd door de de donkere (zwart en grijze) tegels. Op de vloer zijn vierkante tegels toegepast en op de wanden rechthoekige. De tegels zijn uiteraard ook in andere formaten leverbaar. Daarnaast heeft douche een wand met unieke 3D wandtegels. Verder zijn de tegels keramisch, waardoor ze ideaal zijn voor in jouw badkamer. Wil je meer weten over de tegels? Laat je dan informeren door onze badkamer- of tegelspecialisten.

Ontdek meer showroom badkamers