Badkamer met sauna en stoomcabine - showroom badkamers

Badkamer met sauna en stoomcabine

Badkamer met sauna en stoomcabine (luxe)
Exclusieve badkamer (wellness/spa)
Badkamermeubel, sauna, stoomcabine
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Ontdek deze wellness badkamer, te zien in onze showroom in Etten-Leur. De opstelling uit onze collectie showroom badkamers is voorzien van een maatwerk stoomcabine, sauna en badkamermeubel. Deze badkamer is dus compleet naar wens aan te passen.

Badkamer met sauna en stoomcabine

Wil je in de badkamer echt tot rust komen en een gevoel van luxe ervaren? Dat is deze badkamer met sauna en stoomcabine perfect voor jou. Deze wellness badkamer heeft een stoomcabine en een sauna die op maat gemaakt kunnen worden waardoor het passend gemaakt kan worden voor iedere ruimte. Het badkamer meubel is tevens maatwerk waardoor je echt een uniek meubel hebt dat helemaal naar wens gemaakt kan worden. Het vrijstaande luxe bad maakt het geheel compleet.

Luxe sanitair in opstelling

Het sanitair van deze opstelling is luxe en exclusief. Het bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Badkamermeubel: maatwerk, met opstaande waskom
  • Maatwerk sauna
  • Maatwerk stoomcabine
  • Vrijstaand bad

Luxe badkamertegels

Deze wellness badkamer is afgewerkt met luxe badkamertegels. Deze luxe tegels in grijstinten zijn van groot formaat. Zowel op de vloer als op de wand worden dezelfde tegels gebruikt. Het is mogelijk om vloertegels met speciale lijm op de wand te bevestigen. Door het gebruik van dezelfde tegels op de vloer en de wand en het gebruik van grote tegels geeft dit extra rust en lijkt de ruimte groter.

Ontdek meer showroom badkamers