Aangepaste badkamer - showroom badkamers

Aangepaste badkamer

Modern, strak en tijdloos
Landelijk moderne badkamer
Badkamermeubel, toilet en inloopdouche
Infrarood sunshower en UV straling
Maak een afspraak ›

Zoek jij een aangepaste badkamer? Deze maatwerk badkamer uit onze collectie showroom badkamers is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, waardoor de opstelling extra geschikt is voor mindervaliden en/of senioren. Zo is het badkamer meubel extra laag, is de wc in hoogte verstelbaar en heeft de badkamer een royale inloopdouche met infrarood sunshower.

Aangepaste badkamer

Deze aangepaste badkamer is van allerlei gemakken voorzien en daardoor erg geschikt voor bijvoorbeeld senioren en/of mensen die minder valide zijn. Zo heeft de badkamer een in hoogte verstelbaar toilet het badkamermeubel is op maat gemaakt op een aangepaste hoogte. De badkamer is voorzien van een extra ruime inloopdouche met een infrarood sunshower en UV straling, wat erg goed is voor spieren en gewrichten. Naast dat de badkamer erg praktisch is, is deze ook nog erg sfeervol door het gebruik van natuurtinten. Speciaal is de op maat gemaakte glaswand in een bronstint met een matte afwerking.

Sanitair badkamer opstelling

Het sanitair in deze badkamer is extra geschikt voor minder valide personen en/of senioren. De inloopdouche is extra ruim, het toilet is in hoogte verstelbaar en het badkamer meubel is op een aangepaste hoogte bevestigd. De opstelling bevat onderstaand sanitair:

  • Badkamermeubel: Op maat gemaakt houten meubel.
  • Verstelbaar inbouwreservoir, waardoor de toilet met een automatische bediening in hoogte verstelbaar is.
  • Inloopdouche met een infrarood sunshower en UV straling.
  • Bronzen glaswand, mat afgewerkt, als afscheiding.
  • Alles is maatwerk: van badkamermeubels en kasten tot de bronzen glaswand.

Badkamertegels in opstelling

In deze badkamer is gebruik gemaakt van tegels in natuurtinten. Het is een ruime badkamer, maar door het gebruik van grote tegels, oogt de badkamer nog groter. Daarnaast is er door het gebruik van grote tegels minder voegwerk nodig. Hierdoor loopt alles mooi door en dit verkleint de kans op vuil tussen de tegels. De badkamer is dus goed schoon te houden en daardoor extra hygiënisch. De natuurtint van de keramische tegels geeft de badkamer een warme en tijdloze sfeer.

Ontdek meer showroom badkamers