Aangepaste badkamer - showroom badkamers

Aangepaste badkamer

Aangepaste badkamer
Landelijk moderne badkamer
Badkamermeubel, toilet en inloopdouche
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Zoek jij een aangepaste badkamer? Deze badkamer uit onze collectie showroom badkamers is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, waardoor de opstelling extra geschikt is voor mindervaliden en/of senioren. Zo is het badkamer meubel extra laag, is de wc in hoogte verstelbaar en heeft de badkamer een royale inloopdouche met infrarood sunshower.

Aangepaste badkamer

Deze aangepaste badkamer is van allerlei gemakken voorzien en daardoor erg geschikt voor bijvoorbeeld senioren en/of mensen die minder valide zijn. Zo heeft de badkamer een in hoogte verstelbaar toilet het badkamermeubel is op maat gemaakt op een aangepaste hoogte. De badkamer is voorzien van een extra ruime inloopdouche met een sunshower, wat erg goed is voor je spieren en gewrichten. Naast dat de badkamer erg praktisch is, is deze ook nog erg sfeervol door het gebruik van natuurtinten. Speciaal is de op maat gemaakte glaswand in een bronstint met een matte afwerking.

Sanitair badkamer opstelling

Het sanitair in deze badkamer is extra geschikt voor minder valide personen en/of senioren. De inloopdouche is extra ruim, het toilet is in hoogte verstelbaar en het badkamer meubel is op een aangepaste hoogte bevestigd. De opstelling bevat onderstaand sanitair:

  • Badkamermeubel: Op maat gemaakt houten badkamer meubel
  • In hoogte verstelbaar toilet
  • Inloopdouche met een infrarood sunshower
  • Bronzen glaswand, mat afgewerkt, als afscheiding

Badkamertegels in opstelling

In deze badkamer is gebruik gemaakt van tegels in natuurtinten. Het is een ruime badkamer, maar door het gebruik van grote tegels, oogt de badkamer nog groter. De natuurtint van de keramische tegels geeft de badkamer een warme sfeer. En door het gebruik van keramische tegels, is dit ook in de badkamer goed schoon te houden en daardoor extra hygiënisch.

Ontdek meer showroom badkamers