Nelemans Breda

Bouwcenter

Huifakkerstraat 6
4815 PN Breda

Open vanaf 7:00u
076 - 5225353
Openingstijden
  • Bouwcenter
    Ma-Vr 7: 00-17:00
    Za 8:00-12:00
    • * In verband met de vakantieperiode hebben wij tot 10 augustus aangepaste openingstijden. Bekijk hier deze aangepaste openingstijden.

Nelemans, dé bouwmarkt in Breda

Nelemans Breda is, dé bouwmarkt in Breda en een van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij de bouwmarkt in Breda kunnen zakelijke klanten en particulieren terecht voor bouwmaterialen om hun (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Breda is gevestigd aan de Huifakkerstraat in de wijk Steenakker te Breda, in de buurt van het NAC-stadion.

Een compleet aanbod bouwmaterialen bij Nelemans Breda

Bij Nelemans Breda vindt u een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Bij de bouwmarkt in Breda is een Bouwcenter bouwshop met een afhaalmagazijn gevestigd waar we u graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding. De medewerkers in de bouwshop en het magazijn, helpen u graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van uw (zakelijk) project.

Online bouwmaterialen bestellen bij bouwcenter Nelemans Breda

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Etten-Leur, is ook online te bestellen via www.bouwdeals.nl of iBouwM@p.

Top