Nelemans Breda

Nelemans Breda is, dé bouwmarkt in Breda en een van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij de bouwmarkt in Breda kunnen zakelijke klanten en particulieren terecht voor bouwmaterialen om hun (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Breda is gevestigd aan de Huifakkerstraat in de wijk Steenakker te Breda, in de buurt van het NAC-stadion.

Bij de bouwmarkt in Breda is een Bouwcenter bouwshop met een afhaalmagazijn gevestigd waar we je graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor jouw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding.

De medewerkers in de bouwshop en het magazijn, helpen je graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van jouw (zakelijke) project.

Openingstijden

Bouwcenter

Ma-Vr7:00-17:00
Za8:00-12:00

*In verband met de lockdown zijn mogelijk niet alle openingstijden voor jou van toepassing. Lees daarom eerst onze coronamaatregelen

Adres

Huifakkerstraat 6
4815 PN Breda

076 – 5225353
076 – 5978001
breda@nelemans.nl
Whatsapp ons: 076-5225353

Online bestellen

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Breda, is ook online te bestellen via Bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Vacatures

Bekijk al onze vacatures.

Bouwcenter Nelemans Breda