Bouwverlichting en haspels

Bouwlampen zijn onmisbaar wanneer je gaat klussen, vooral als het schemerig is of in de donkere dagen. Het werkt prettig, vooral ook voor donkere hoeken, maar is tevens ook wel zo veilig. Bij Nelemans kan je terecht voor veel verschillende soorten lichtbronnen. Ze kunnen tegen een stootje op de bouw en tevens hebben we lampen in het assortiment water- en vuilafstotend zijn. 

Naast bouwverlichting, behoren ook verlengkabels en kabelhaspels tot het assortiment van Nelemans. Zo kan op de bouwplaats de stroomtoevoer verlengd worden of kunnen er extra contactdozen gecreëerd worden en heb je tijdens je klus altijd een stroompunt beschikbaar. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken