Isolatie

Bouwcenter Nelemans | Dijkstra biedt u een breed assortiment isolatie. Isolatie wordt gebruikt zodat kou, warmte of geluid minder goed naar binnen of naar buiten kan gaan. Dit verhoogt het comfort van de gebruiker van de woningen en gebouwen. Door het warmteverlies tegen te gaan, bespaar je ook nog op de energiekosten. Er zijn verschillende vormen van isolatie zoals: dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en het isoleren van een kruipruimte. Voor deze toepassingen worden verschillende soorten materialen gebruikt zoals EPS, Glaswol, PIR, Steenwol, XPS, PUR, Kooltherm en Multipor. Wilt u graag advies over welk materiaal voor uw project geschikt is? Neem dan contact met ons op.

Spouwmuurisolatie

Wilt u een spouwmuur isoleren? Nelemans | Dijkstra geeft u graag advies en levert u de materialen. Spouwmuurisolatie is het isoleren van de open ruimte tussen twee muren. Bij dit type isolatie wordt de open ruimte tussen deze twee muren opgevuld met isolatiemateriaal. Spouwisolatie wordt uitgevoerd met PIR, Steenwol of Tempex (EPS).

Vloerisolatie

Er zijn verschillende manieren om een vloer te isoleren. Bouwcenter Nelemans | Dijkstra helpt u graag met het vinden van de juiste materialen. De vloer van de begaande grond kan geïsoleerd worden met PIR isolatie, wat zorgt voor de hoogste thermische isolatie. Daarnaast kan gedaan worden met Tempex isolatie, wat in verschillende persingen te verkrijgen is. Een zwevende vloer kan geïsoleerd worden met steenwol of met kant-en-klare vloerelementen.

Dakisolatie

Nelemans levert en adviseert u graag over de juiste materialen voor het isoleren van uw dak! Voor het isoleren van een plat dak kunt u gebruik maken van PIR-, Steenwol- en XPS isolatiemateriaal. Het isoleren van een hellend dak kan gedaan worden als een woning of gebouw gebouwd gaat worden, hiervoor heeft Nelemans een breed assortiment dak elementen beschikbaar. Wilt u uw bestaande dak na-isoleren dan kunt u gebruik maken van speciaal PIR isolatiemateriaal.

Kruipruimte isoleren

Voor het isoleren van een kruipruimten, heeft Nelemans | Dijkstra verschillende mogelijkheden. We geven u graag advies over de juiste materialen voor uw project of klus. Een mogelijkheid is isoleren met PIR isolatie, wat zorgt voor een hoogwaardige thermische isolatie. Een tweede optie is Bodemisolatie waarbij gebruik gemaakt wordt van losse isolatiechips. Nelemans helpt u graag!

Isolatiemateriaal

Isolatiemateriaal heeft Bouwcenter Nelemans | Dijkstra in velen verschillende soorten en maten beschikbaar. Er wordt vaak gebruik gemaakt van EPS, Glaswol, PIR, Steenwol, XPS, PUR, Kooltherm en Multipor. Elke soort isolatiemateriaal heeft zijn eigen kenmerken. Daarom worden de verschillende soorten isolatiematerialen op verschillende manieren en plaatsen van de woning of het gebouw toegepast.

Isolatieplaten

Isolatieplaten is een van de meest gebruikte vormen van Isolatie. Het is in veel verschillende soorten materiaal en formaten beschikbaar en daardoor kan het voor diverse toepassingen gebruikt worden. Bouwcenter Nelemans | Dijkstra heeft verschillende soorten isolatieplaten van diverse merken voor u op voorraad. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Top