Ibouwmap

iBouwM@p

Bekijk en bestel het assortiment bij Nelemans | Dijkstra via Ibouwm@p

De internetprijslijst van Bouwcenter Nelemans | Dijkstra is een klantspecifieke prijs- en productcatalogus. U kunt de beschikking krijgen over een aparte persoonlijke inlogcode waarmee u kunt inloggen in de iBouwM@p®.

Interesse in iBouwM@p? Vraag meer informatie aan.

iBouwM@p

iBouwM@p, de internetprijslijst van Bouwcenter Nelemans | Dijkstra is, een klantspecifieke prijs- en productcatalogus. U kunt als zakelijk klant de beschikking krijgen over een aparte persoonlijke inlogcode waarmee u kunt inloggen in de iBouwM@p. De informatie is toegankelijk op aanvraag voor de zakelijke klanten die kosteloos ter beschikking wordt gesteld. Dit is te vergelijken met een (digitaal) boekwerk dat voor iedere relatie op maat wordt samengesteld. Dit heeft als voordeel dat u 24 uur per dag, 7 dagen in de week de beschikking heeft over:

Klantspecifieke prijzen en assortiment

De iBouwM@p® is een internetprijslijst exclusief voor bouw gerelateerde bedrijven die een vaste relaties hebben of aangaan met BouwCenter Nelemans. Het assortiment van meer dan 100.000 artikelen en de prijzen hiervan worden zorgvuldig samengesteld en afgestemd op de verschillende doelgroepen in de bouw.

Voor de iBouwM@p® komen de volgende doelgroepen in aanmerking:
·         Bouwbedrijven
·         Klusbedrijven
·         Timmerbedrijven
·         Dakdekkersbedrijven
·         Stucadoorbedrijven
·         Tegelzetterbedrijven
·         Voegersbedrijven
·         Vloerenleggersbedrijven
·         Installateurs
·         Hoveniers
·         Wegenbouwbedrijven

In de iBouwM@p® worden al dan niet gestaffelde prijzen en/of kortingen gehanteerd en de term “Op aanvraag”, wat gebruiker de mogelijkheid geeft om grote aantallen en/of speciale producten door middel van een offerte aan te vragen bij onze afdeling verkoop.

Online bestellen

De iBouwM@p® is een internetprijslijst exclusief voor bouwgerelateerde bedrijven die een vaste relaties hebben of aangaan met Bouwcenter Nelemans. Veel van onze klanten bestellen per telefoon, fax of e-mail. Ze komen dan terecht bij de binnendienstverkopers en orderverwerkers van de afdeling bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen. Een team van specialisten zit dagelijks klaar om onze klanten telefonisch te woord te staan, bestellingen op te nemen en vooral te adviseren. Het zijn mensen, die weten waar ze het over hebben! In de iBouwM@p® is een functie beschikbaar waarmee u online uw bestellingen kunt plaatsen.

De iBouwMap® vergemakkelijkt niet alleen het bestellen, maar is tevens een handig hulpmiddel bij het maken van calculaties en het voorbereiden van klussen.

De iBouwM@p® is een internetprijslijst exclusief voor bouwgerelateerde bedrijven die een vaste relaties hebben of aangaan met BouwCenter Nelemans. In de iBouwM@p® staan alle gerenommeerde fabrikanten voor de bouw met meer dan 100.000 artikelen waarbij van elk product de belangrijke productinformatie kan worden opgevraagd met een druk op de knop.

Voorraadstatus

De iBouwM@p® is een internetprijslijst exclusief voor bouwgerelateerde bedrijven die een vaste relaties hebben of aangaan met BouwCenter Nelemans. In de iBouwM@p® staan alle gerenommeerde fabrikanten voor de bouw met meer dan 100.000 artikelen waarbij van elk product wordt aangegeven of het een voorraad- bestel- of uitlopend assortiment is. De voorraadproducten welke voor 15.00 uur besteld zijn, kunnen de volgende werkdag op de bouwplaats geleverd worden. Voor de producten welke niet op voorraad zijn, kunt u bij de afdeling verkoop de exacte levertijd opvragen.

Met onderstaande symbolen wordt de voorraadstatus aangegeven:

Voorraadartikel

Bestelartikel

Digitale encyclopedie – Verpakkingsgegevens

De iBouwM@p® is een internetprijslijst exclusief voor bouwgerelateerde bedrijven die een vaste relaties hebben of aangaan met BouwCenter Nelemans. In de iBouwM@p® staan alle gerenommeerde fabrikanten voor de bouw met meer dan 100.000 artikelen waarbij van elk product altijd de actuele verpakkingsgegevens tot uw beschikking heeft met een druk op de knop.

Verwerkingsvoorschriften

De iBouwM@p® is een internetprijslijst exclusief voor bouwgerelateerde bedrijven die een vaste relaties hebben of aangaan met BouwCenter Nelemans. In de iBouwM@p® staan alle gerenommeerde fabrikanten voor de bouw met meer dan 100.000 artikelen waarbij van elk product, indien van toepassing, de verwerkingsvoorschriften tot uw beschikking heeft met een druk op de knop.

.

Attesten

De iBouwM@p® is een internetprijslijst exclusief voor bouwgerelateerde bedrijven die een vaste relaties hebben of aangaan met Bouwcenter Nelemans. In de iBouwM@p® staan alle gerenommeerde fabrikanten voor de bouw met meer dan 100.000 artikelen waarbij van elk product, indien van toepassing, de attesten tot uw beschikking heeft met een druk op de knop.

Direct printen

De iBouwM@p® is een internetprijslijst exclusief voor bouw gerelateerde bedrijven die een vaste relaties hebben of aangaan met Bouwcenter Nelemans. In de iBouwM@p® is een functie beschikbaar waarmee u direct een prijslijst en/of informatie kunt printen. Dit is erg handig als u een direct een hardcopy nodig heeft voor uw opdrachtgever, uitvoerder, werkvoorbereiding of calculatieafdeling.

Uit de iBouwM@p® kunnen de volgende onderdelen geprint worden:
·         Prijslijsten
·         Productinformatie
·         Verpakkingsgegevens
·         Verwerkingsvoorschriften
·         Attesten

Top