VOOR DE BOUWPROFESSIONAL

De vestigingen van Bouwcenter Nelemans in Brabant en Bouwcenter Dijkstra in Den Haag hebben alles op het gebied van bouwmaterialen. 

Het maakt niet uit om welk bouwproject het gaat, Nelemans adviseert jou graag over de materialen die nodig zijn om het project te realiseren zoals bijvoorbeeld betonmortel, bouwstaal, stenen, dakpannen, systeemvloeren, isolatiematerialen, gereedschap of andere afbouwmaterialen. 

Daarnaast vindt je in de bouwshops onder andere nog gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor je persoonlijke bescherming en natuurlijk een modieuze lijn stoere werkkleding

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken