Klimmaterieel: Ladders, trappen en steigers

Klimmaterieel is van toegevoegde waarde bij de meeste projecten en klussen. Ben je op zoek naar een trap, een ladder of een steiger? Bij Bouwcenter Nelemans bieden wij je een kwalitatief hoogwaardig professioneel assortiment klimmaterialen. Onze producten bieden je veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Tevens zijn de producten eenvoudig in gebruik en makkelijk op te bergen.

Voor het complete aanbod klimproducten ben je van harte welkom bij een bouwshop bij jou in de buurt of neem contact op met een van onze vestigingen. Samen vinden we de oplossing die perfect aansluit om jouw klus te klaren. Wij helpen je graag!

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken