Gereedschap

Een klus of project is niets zonder professioneel gereedschap. Dit realiseren we ons bij Bouwcenter Nelemans en daarom bieden wij je een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig gereedschap.

Ons assortiment professioneel elektrisch gereedschap varieert van boor- en schroefmachines, schuurmachines en tackers tot aan frees- en schaafmachines, compressors en nog veel meer. Daarnaast hebben we ook kwalitatief hoogwaardig handgereedschap voor jouw klus of project. Van hamers, zagen en schroevendraaiers tot aan tangen, beitels, sleutels en nog veel meer.

Bij Nelemans geven we je graag advies welk elektrisch gereedschap of handgereedschap geschikt is voor jouw klus. Neem voor advies contact op of kom langs bij een bouwshop in de buurt.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken