Bouwverlichting en haspels

Bouwverlichting en haspels zijn onmisbaar wanneer je gaat klussen. Een bouwlamp heb je vooral nodig in de donkere dagen. Dit werkt prettig, vooral ook voor donkere hoeken, maar is tevens ook wel zo veilig. Bij Nelemans kan je daarom terecht voor veel verschillende soorten lichtbronnen. Ze kunnen tegen een stootje op de bouw en tevens hebben we lampen in het assortiment water- en vuilafstotend zijn.

Naast bouwverlichting, behoren ook verlengkabels en kabelhaspels tot het assortiment van Bouwcenter. Zo kan op de bouwplaats de stroomtoevoer verlengd worden of kunnen er extra contactdozen gecreëerd worden en heb je tijdens je klus altijd een stroompunt beschikbaar. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken