Zand en grind

Zand en grind kan op verschillende manieren toegepast worden. Je kan grind namelijk gebruiken om betonmortel mee aan te maken, een oprit mee aan te leggen of voor het afdekken van een plat dak. Met zand kunnen oppervlakten verhoogd worden of met fijn zand kan metselspecie aangemaakt worden.

Nelemans heeft vloerzand, voegzand, metselzand, ophoogzand, zilverzand, brekerszand en betonzand, in zakken van 25 kilogram, in bigbags of per m3 op locatie gestort. Daarnaast heeft Nelemans fijn grind en grove grind in bigbags voor jou beschikbaar.

Voor zand en grind ben je bij Bouwcenter Nelemans aan het juiste adres!

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken