Wapeningsstaal en bouwmetaal

Wapeningsstaal en overige bouwmetalen zorgen voor de versteviging van constructies en gebouwdelen. Bij Bouwcenter Nelemans hebben we de juiste producten voor verschillende toepassingen. Het assortiment bestaat onder andere uit (gegalvaniseerde) bouwstaalmatten in verschillende formaten. Murfor, een wapeningssysteem voor metselwerk dat gebruikt wordt in situaties waarbij vanuit de architectuur of constructie om versterkt metselwerk wordt gevraagd. Daarnaast supportliggers, afstandhouders van staal, die gebruikt worden tussen onder en bovenwapening, bladlood, zwaluwstaartplaten en nog veel meer.

Neem contact op voor meer informatie over het complete assortiment wapeningsstaal en bouwmetaal en de juiste toepassingen.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken