Kalkzandsteen

In het assortiment van Nelemans vind je verschillende soorten kalkzandsteen. Bijvoorbeeld Lijmblokken, lijmelementen, vellingblokken, vellingelementen, metselblokken en metselstenen. Dit zijn allemaal kalkzandstenen die geschikt zijn voor toepassingen in dragende en niet dragende wanden en die toegepast worden in nieuwbouw-, verbouw- en herstelwerken, zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw.

Kalkzandsteen is een natuurlijk materiaal dat bestaat uit kalk, zand en water waardoor het materiaal erg duurzaam is. De stenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ze zijn daardoor eenvoudig op verschillende manieren te verwerken en dus is er voor elke bouwuitdaging een oplossing te bedenken!

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken