IJzerwaren/hang- en sluitwerk

Bouwcenter Nelemans heeft een groot en gevarieerd assortiment ijzerwaren en hang- en sluitwerk. Het aanbod ijzerwaren omvat onder ander verschillende soorten schroeven zoals gipsplaatschroeven, houtschroeven, spaanplaatschroeven en nog veel meer. Tevens ben je op het gebied van deurbeslagen, sloten, hangsloten, raambeslagen en meer bij ons op het juiste adres.

Bent je op zoek naar hang- en sluitwerk? Daarbij bieden onze kwalitatief hoogwaardige producten veiligheid voor onder andere ramen en deuren. In een Bouwshop bij jou in de buurt ben je van harte welkom voor het complete assortiment ijzerwaren en hang- en sluitwerk of neem voor meer informatie contact op met ons.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken