Gips, kalk en pleisters

Nelemans heeft voor gips, kalk, pleister en voorstrijkmiddelen voor de stukadoor in het assortiment. Voor elke type ondergrond bestaat een toepasselijke pleister en daarom hebben we diverse soorte pleisters van verschillende merken zoals Knauf, Gyproc, SPS en Strikolith in het assortiment.

Het assortiment van Bouwcenter Nelemans bestaat uit producten voor verschillende laagdikten en keuze in structuur van het eindresultaat. Je kan hierbij kiezen voor een eindresultaat waarbij een glad oppervlak wordt verkregen of waarbij een gestructureerd oppervlak wordt verkregen. Kom langs bij een van onze bouwshops of neem contact op voor een advies op maat.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken