Gevelstenen

Gevelstenen hebben een dubbele functie, het is een bouwmateriaal en tevens een stijlelement. Heb je gevelstenen nodig voor jouw bouwproject, eigen woonhuis of aanbouw, bij Nelemans kunnen we je een breed assortiment bieden. Gevelstenen van Wienerberger, Caprice, de Rijswaard en nog velen andere merken, Nelemans heeft het!

Dit brede assortiment in verschillende vormen, kleuren, formaten, structuren en afwerkingen, is ook te bezichtigen in onze showroom in Etten-Leur. Wij helpen je graag met de keuze voor de producten die geschikt zijn voor de realisatie van jouw klus of project.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›