Deuren en kozijnen

Deuren en kozijnen zijn er in vele soorten en maten. Allereerst is er een grote diversiteit aan kozijnen. Er zijn raamkozijnen en deurkozijnen en daarnaast kan een kozijn ook van verschillende materialen gemaakt zijn zoals: hout, kunststof of metaal. Er is de keuze uit prefab kozijnen of kozijnen speciaal op maat gemaakt voor een klus of project. Wij adviseren je graag.

Bij een kozijn hoort natuurlijk een raam of deur. Ook daarvoor ben je bij Bouwcenter Nelemans aan het juiste adres. Van eenvoudige binnen- en buitendeuren tot luxe deuren op maat en garagedeur, wij hebben het in ons assortiment en we helpen je graag met het vinden van de juiste oplossing.

Meer informatie over onze deuren? Ontdek dan ook onze showroom.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken