Dakramen en lichtkoepels

Dakramen en lichtkoepels zorgen voor veel lichtinval. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een aanbouw of op zolder. Bij Bouwcenter Nelemans hebben we een breed assortiment aan lichtoplossingen van bekende merken zoals Roto, Velux en Jet. Deze oplossingen zijn beschikbaar voor hellende daken en platte daken.

Dakramen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, afwerkingen, bedieningsmethoden en met een ruime keuze aan glastypen. Tevens zijn er veel verschillende soorten lichtkoepels, lichtstraten en daglichtbuizen. Wij adviseren je graag over de producten voor een optimale lichtinval in de woning.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken