Dakpannen

Dakpannen zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. De meest voorkomende dakpannen zijn keramische pannen en betonnen pannen.

Keramische pannen zijn gemaakt van gebakken klei, hebben een lange levensduur en zijn erg onderhoudsvriendelijk. Ook zijn ze beschikbaar in veel verschillende kleuren.

Betonnen pannen zijn gemaakt van cement, wat erg sterk is. Tevens zijn de pannen vaak iets groter formaat en over het algemeen goedkoper dan keramische pannen.

Wij adviseren je graag zo goed mogelijk over de verschillen en de mogelijkheden voor jouw project. Daarnaast ben je van harte welkom in de showroom om ons assortiment pannen te bekijken. Wij helpen je graag!

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken