Dakelementen

Nelemans is leverancier van hoogwaardige constructieve dakelementen voor efficiënt bouwen en isoleren. Als je weet dat 30% van de warmte verloren gaat via het dak, is dakisolatie een belangrijk onderdeel van de woning. Afhankelijk van de wensen, kunnen er dakelementen gekozen worden die het beste bij het project passen.

Ons assortiment is afkomstig van toonaangevende merken zoals Isobouw, Unilin en Unidek. Wij kunnen deze dakelementen leveren voor zowel hellende – als platte daken. Wij kunnen deze elementen leveren voor nieuw te bouwen woningen en gebouwen, maar ook voor na-isolatie van het dak van bestaande woningen en gebouwen ben je bij Bouwcenter Nelemans aan het juist adres.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken