Chemische bouwproducten

Tegellijmen, egalisatiemiddelen, kitten, chemische mortel, voorstrijk en toeslagmiddelen behoren tot de chemische bouwproducten. Deze bouwproducten zijn door een chemische reactie uitermate geschikt voor toepassing in de bouw.

Of het nu gaat om het verlijmen van verschillende bouwmaterialen of het egaliseren van de vloer. Bij Nelemans ben je aan het juiste adres voor een breed assortiment chemische bouwproducten van bekende merken zoals Omnicol, Schonox, Mapei en Sika. Wij adviseren je graag bij de keuze van het juiste product om jouw zakelijke – of particuliere klus te klaren.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken