Cement en mortels

Nelemans heeft een breed assortiment aan cement en mortels voor verschillende toepassingen in de bouw en in de tuin. Er zijn kant-en-klare mengsels die alleen maar met water aangemaakt hoeven te worden. Dit zijn mortels zoals metselmortel, betonmortel en voegmortel. Tevens zijn er cementen die aangemaakt moeten worden met zand, grind en water. Naast de cement en mortels kunnen wij je ook adviseren over en de aanvullende bouwmaterialen zoals zand en grind leveren.

Bij Bouwcenter Nelemans kan je terecht voor kleine en grote projecten. Onze producten zijn namelijk verkrijgbaar in zakken van 25 kg, bigbags en als silolevering. Wij adviseren je graag over de keuze van het juiste cement of de juiste mortel.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›

Onze merken