Bouwmaterialen

Vestigingen Bouwshop

Etten-Leur  
Breda  
Oosterhout  
Zundert  
Roosendaal  
Tilburg  
Den-Haag (Dijkstra)  
Contact opnemen ›
2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Bouwmaterialen kopen?

Bouwmaterialen bestel je bij Bouwcenter Nelemans. Ons assortiment bestaat uit vele verschillende hoogwaardige materialen. Van hout- en plaatmateriaal tot aan isolatie, bouwmetaal, dakpannen, gevelstenen, bindmiddelen en nog veel meer. Nelemans biedt, van ruwbouw tot aan de afbouw, het juiste materiaal voor ieder project. Verder zijn wij niet alleen de bouwmaterialen groothandel en bouwmarkt van Brabant en Den-Haag, maar nog veel meer voor professionals én particulieren.

  • Uitgebreid advies van ervaren productexperts
  • Bouw- en afbouwprojectmanagement
  • Online bestellen via ons klantenportaal of app
  • Telefonisch en per e-mail bestellen
  • Snel producten afhalen in één van onze 7 Bouwshops
  • Cascoplus, ons concept voor efficiënt prefab bouwen

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Vele verschillende bouwmaterialen

In ons assortiment vind je ruim 15.000 verschillende bouwmaterialen op voorraad. Deze hoogwaardige materialen zijn afkomstig van de beste merken en leveranciers. Zo heb je voor iedere fase in het project de juiste producten beschikbaar. Of je nu op zoekt bent naar isolatie, dakpannen of hout- en plaatmateriaal, in onze online catalogus kies je de beste artikelen voor jouw project. Om het assortiment in te zien, heb je een account voor ons klantenportaal nodig. Voor particulieren geldt dat ze gebruik kunnen maken van onze bouwdeals webshop. Daarnaast geldt voor specifieke vragen over ons assortiment dat je ook altijd contact kunt opnemen met onze verkoopafdeling.

Duurzame bouwmaterialen

Met de komst van de BENG en Wet Kwaliteitsborging ontstaat een nieuwe uitdaging voor de bouw. Bouwcenter Nelemans ziet de veranderingen als een kans om voorop te lopen op het gebied van bijvoorbeeld duurzame materialen. Daarom wordt het aanbod en leveranciers continu verbeterd en heroverwogen. Samen met de leveranciers gaan we aan de slag om passende kwalitatieve oplossingen te bieden, die passen binnen de huidige en toekomstige wetgeving. Bovendien beschikken we al over meerdere duurzame opties, waaronder ons eigen Cascoplus concept. Met Cascoplus kun je snel en efficiënt prefab bouwen.

Toebehoren voor jouw project

Naast bouwmaterialen leveren wij ook toebehoren, zoals gereedschappen, klimmaterieel, werkkleding, bouwverlichting en haspels. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste aanvullende artikelen voor jouw project.

Bezoek een Bouwshop

Bouwmaterialen direct nodig? Of heb je behoefte aan persoonlijk advies voor jouw project? Kom dan langs bij een vestigingen bij jou in de buurt. Onze vestigingen zijn voor zowel zakelijke klanten en particulieren toegankelijk. Hieronder vind je een overzicht van onze vestigingen in Brabant en Den Haag.

Onze vestigingen ›

Onze merken