Bouwcenter: alles voor jouw project

Vestigingen Bouwshop

Etten-Leur  
Breda  
Oosterhout  
Zundert  
Roosendaal  
Tilburg  
Den-Haag (Dijkstra)  
Contact opnemen ›
2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Bouwmaterialen

Wij werken met topmerken en -materiaal.

Een compleet assortiment

Ontdek ons hoogwaardige en complete assortiment bouwmaterialen en toebehoren. Op onze website vind je een selectie van de belangrijkste categorieën, waaronder: hout- en plaatmateriaal, isolatie, ijzerwaren, gereedschap en nog veel meer. Heb je interesse of ben je benieuwd naar het aanvullende assortiment en de mogelijkheden? Bezoek dan een van onze bouwshop vestigingen of neem contact met ons op voor meer informatie. Nelemans helpt je graag!

Contact opnemen ›

Toebehoren

Professionele tools om jouw project succesvol te maken

Zakelijk

Wil je bouwmaterialen en toebehoren zakelijk bestellen bij Bouwcenter Nelemans? Kies dan uit de volgende opties. Wij helpen je graag verder.

Inloggen zakelijke webshop ›Klant worden ›

Particulier

Voor het kopen van onze bouwmaterialen en toebehoren, verwijzen wij je graag door naar de onderstaande opties. Je bent van harte welkom!

Online bestellen › Klant worden ›

Het laatste nieuws

Bezoek een bouwshop

Heb je het materiaal direct nodig? Of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Bij Nelemans hebben wij zeven bouwshops op het gebied van bouwmaterialen en toebehoren in Brabant en Den Haag. Onze medewerkers helpen je graag verder. De vestigingen zijn voor zowel particulieren als zakelijke klanten toegankelijk. Hieronder vind je een overzicht van onze Bouwshops:

Onze vestigingen ›

Onze merken