14 okt 2020

Binnendeuren aanbieding Nelemans

Het is de oktober woonmaand en dat betekent een speciale binnendeuren aanbieding! Tot 15 november (2020) krijg je maar liefst 20% korting op alle binnendeuren van Weekamp en Skantrae*! Laat je dus vooral inspireren door ons brede assortiment binnendeuren. Wil je profiteren van deze actie? Kom dan langs en/of maak een afspraak in onze showroom.

Binnendeuren

De invloed van binnendeuren is verrassend groot voor de sfeer in huis. Kies je bijvoorbeeld voor stoere zwarte paneeldeuren of voor een klassieke witte deur met een lijst? Voor iedere wens en ieder interieur is een passende binnendeur te vinden. De stijl, het materiaal en de draairichting zijn slechts enkele keuzemogelijkheden voor het bepalen van jouw ideale binnendeuren. Wij gaan graag met je aan de slag om jouw huis te voorzien van de deur(en) naar jouw wensen!

Weekamp binnendeuren

Bij Weekamp binnendeuren is de diversiteit groot! Er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar en een model is vaak helemaal naar wens aan te passen door middel van de keuze in wel/geen glas en verschillende deurlijsten. De deur kan geschilderd worden in een kleur naar keuze en aanvullend voorzien worden van bijpassend deurbeslag. Deze diversiteit aan binnendeuren van Weekamp is te bezichtigen in onze showroom in Etten-Leur.

Skantrae binnendeuren

Ook Skantrae heeft binnendeuren in verschillende series en modellen: klassiek, modern, landelijk, industrieel en ga zo maar door. Modellen met glas en zonder glas en aan te vullen met verschillende soorten deurbeslag. Alle enkele binnendeuren in het assortiment van Skantrae zijn ook toe te passen in een dubbele deursituatie. Bouwcenter Nelemans is een van de dealers van Skantrae binnendeuren en in onze showroom vind je dan ook een ruim assortiment binnendeuren van het merk.

Nieuwsgierig geworden naar ons complete assortiment en wil je graag gebruik maken van deze mooie binnendeuren aanbieding? Neem dan contact op voor meer informatie of kom langs in de showroom in Etten-Leur. Wil je graag dat een van onze deurspecialisten uitgebreid de tijd heeft om jou van een advies op maat te voorzien, maak dan vooraf een afspraak.

Weekamp binnendeur Skantrae binnendeur

* Aanvullende actievoorwaarden:
– De actie is alleen geldig op de binnendeuren van Weekamp en Skantrae en dus niet op onze overige merken.
– De actie is geldig tot 15 november 2020.
– De actie is exclusief maatwerk en montageopdrachten.