Bindmiddelen

Bouwcenter Nelemans | Dijkstra heeft een breed assortiment aan cement en mortels voor verschillende toepassingen in de bouw en in de tuin. Er zijn kant-en-klare mengsels die alleen maar met water aangemaakt hoeven te worden, dit zijn mortels zoals metselmortel, betonmortel en voegmortel. Er zijn ook cementen die aangemaakt moeten worden met zand, grind en water. Wij kunnen je tevens de aanvullende materialen zoals zand en grind leveren. 

Bij Nelemans kan je terecht voor kleine en grote projecten. Onze producten zijn verkrijgbaar in zakken van 25 kg, bigbags en als silolevering. Wij adviseren je graag over de keuze van het juiste cement en/of mortel.

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken