Badkamerprojecten

Een inleiding over Nelemans projecten

Als aannemer, projectontwikkelaar, architect of andere opdrachtgever die op zoek is naar een specialist in bouw- en afbouwmaterialen, bent u bij Nelemans op de juiste plaats. Nelemans, als familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare en professionele partner in de bouw.

Het bedrijf heeft 7 vestigingen (Etten-Leur, Breda, Den Haag, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg en Zundert) vanuit waar ze u graag adviseren over het complete assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat Nelemans kan bieden. De medewerkers helpen u graag met hun vakkennis en ervaring.
De hoofdvestiging van Nelemans staat in Etten-Leur. Bij deze vestiging is een showroom waar u terecht kunt voor de laatste trends op het gebied van keukens, badkamers, wand-/vloertegels, houten vloeren, binnen-buitendeuren en inloop-/garderobekasten.

Badkamerprojecten regelen bij Nelemans

Nelemans biedt een compleet assortiment voor nieuwbouwprojecten en renovatiewoningen. Naast de mogelijkheid om uw badkamerproject te regelen bij Nelemans, kunt u dit ook doen voor de keuken en tegels. Indien gewenst kunnen kopers/eindgebruikers van uw project in één keer hun keuken, badkamer en tegels kiezen. Daarnaast biedt Nelemans in de showroom een groot assortiment aan inloopkasten, houten vloeren, binnen-/buitendeuren en plafondsystemen aan, waar deze kopers/eindgebruikers optioneel hun inrichting mee compleet kunnen maken.

Wanneer u, als aannemer of andere opdrachtgever, een samenwerking aangaat met Nelemans, helpen we u graag zo effectief mogelijk met de realisatie van uw badkamerproject. Binnen Nelemans is een speciale projectafdeling verantwoordelijk voor de calculatie en uitvoering van de projecten. Op deze manier is het voor u als aannemer of opdrachtgever mogelijk om in één keer afspraken te maken over werkwijze, standaardopstellingen en condities.
Hierna onderhouden onze vakspecialisten het contact met de kopers/eindegebruikers en zijn zij het vaste aanspreekpunt. Toekomstige bewoners kunnen op deze manier een gedetailleerd overzicht krijgen van eventuele bouwkundige aanpassingen en een overzichtelijke offerte inzien.

Voor vragen kunnen deze kopers en eindgebruikers rechtstreeks contact opnemen met de projectleider van de projectafdeling. Dit is het geval voor de koop, maar ook tijdens en na de koop, de medewerkers van Nelemans helpen uw kopers/eindgebruikers graag om hun ideale badkamer en droomhuis in te richten. De projectleider bij Nelemans is verantwoordelijk voor de coördinatie en voortgangscontrole van de projectopdrachten. In samenwerking met het projectteam zorgt hij ervoor dat de leveringen en montage netjes worden uitgevoerd volgens de afspraken. Hiervoor is het van groot belang dat de uitvoerder van Nelemans deelneemt aan de werkbespreking tijdens de afbouwfase om zo een juiste planning te kunnen maken voor de levering en montage.

Top