Moderne Badkamer

Een moderne badkamer is stijlvol, duurzaam en uniek. Bij moderne badkamers denken we meteen aan strakke lijnen, en strak meubilair. Een moderne badkamer bestaat vaak uit materialen zoals hout, glas en chroom. Dit geeft de badkamer de gewenste luxe en strakke moderne uitstraling.

Klantgerichte service bij Nelemans Badkamers

Nelemans is voor mensen en door mensen, en daarom vinden we klantgerichte service een belangrijk onderdeel. We doen er al aan om u zo goed mogelijk te helpen bij het oriënteren en kopen van uw nieuwe badkamer. Maar daarnaast beantwoorden we graag vooraf, tijdens en na de koop uw vragen en opmerkingen. We helpen u graag.
Wat houdt de Nelemans service precies in?
* Afspraak is afspraak
* Geen onverwachtse kosten
* U beslist altijd
* Advies van een specialist
* Professioneel montage team
* Duidelijke informatie over levertijden, garantie en onderhoud
* Het team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden

Een moderne badkamer in het echt ervaren?

Heeft u interesse in een moderne badkamer? Wij nodigen u graag uit om met één van onze adviseurs samen het avontuur aan te gaan, op zoek naar wat bij u past. Neem uw ideeën mee naar onze showroom, leg ze voor en onze adviseurs helpen u van ontwerp tot aan realisatie.
U kunt altijd geheel vrijblijvend langskomen, op uw gemak rondkijken en met een adviseur naar wens overleggen. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat één van de adviseurs onmiddellijk tijd voor u heeft, dan kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken.

Top