Landelijke Badkamer

Een landelijke badkamer wordt gekenmerkt door een rustgevend gevoel, het oude plattelandse gevoel. Heerlijk in uw bad of douche relaxen terwijl de warme herkenbare kleurtinten op uw afkomen. Ook heeft de landelijke badkamer stijl een tintje klassiek, wat ervoor zorgt dat deze stijl breed toepasbaar is.

Service van Nelemans

Service vinden we bij Nelemans erg belangrijk. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van uw badkamer, maar ook daar omheen helpen we u graag met het geven van informatie en het beantwoorden van al uw vragen en opmerkingen. Met onze kennis helpen we u graag uw ideale droombadkamer te realiseren.

Kenmerkend voor de Nelemans service

* Afspraak is afspraak
* Geen onverwachtse kosten
* U beslist altijd
* Advies van een specialist
* Professioneel montage team
* Duidelijke informatie over levertijden, garantie en onderhoud
* Het team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden

Een landelijke badkamer in het echt ervaren?

Heeft u interesse in een landelijke badkamer? Wij nodigen u graag uit om met één van onze adviseurs samen het avontuur aan te gaan, op zoek naar wat bij u past. Neem uw ideeën mee naar onze showroom, leg ze voor en onze adviseurs helpen u van ontwerp tot aan realisatie.
U kunt altijd geheel vrijblijvend langskomen, op uw gemak rondkijken en met een adviseur naar wens overleggen. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat één van de adviseurs onmiddellijk tijd voor u heeft, dan kunt natuurlijk altijd een afspraak maken.

Top