Design Badkamer

Een design badkamer is exclusief met hoge- kwaliteit en betrouwbaarheid van de materialen. Het is een uniek concept op basis van de visie van de ontwerper. Oftewel het geeft een speciaal, onderscheidend karakter aan uw badkamer, iets wat u niet bij anderen zult treffen.
Op deze wijze is het mogelijk om een eigen stijl tot in detail te verwerken in de badkamer. Dit kan met bijvoorbeeld speciale materialen en horizontale douches.

De Nelemans service

Naast de kwaliteit van onze keukens vinden we service erg belangrijk. Een speciaal team werkt dagelijks aan het realiseren van het beantwoorden van al uw vragen, opmerkingen en nog veel meer. Niet alleen voor uw aankoop bent u welkom, ook na afloop kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag.
Wat houdt de Nelemans service precies in?
* Afspraak is afspraak
* Geen onverwachtse kosten
* U beslist altijd
* Advies van een specialist
* Professioneel montage team
* Duidelijke informatie over levertijden, garantie en onderhoud
* Het team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden

Een design badkamer in het echt ervaren?

Heeft u interesse in een design badkamer? Wij nodigen u graag uit om met één van onze adviseurs samen het avontuur aan te gaan, op zoek naar wat bij u past. Neem uw ideeën mee naar onze showroom, leg ze voor en onze adviseurs helpen u van ontwerp tot aan realisatie.
U kunt altijd geheel vrijblijvend langskomen, op uw gemak rondkijken en met een adviseur naar wens overleggen. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat één van de adviseurs onmiddellijk tijd voor u heeft, dan kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken. Klik hier voor onze contact gegevens.

Top