De service van Nelemans Badkamers

Bij Nelemans Badkamers zien wij dat het oriënteren en samenstellen van een nieuwe badkamer een uniek ervaring is. Het aantal mogelijkheden is erg groot en u heeft de mogelijkheid om tot in detail een droombadkamer samen te stellen. Van baden tot aan verlichting en tegels, u bepaalt!
De showroom adviseurs zorgen er samen met u voor dat deze droom badkamer ook een realiteit wordt. Op de volgende manier helpen wij u, zodat u onze service optimaal kunt ervaren:

1. Wat zijn de mogelijkheden van uw ruimte?
Om te beginnen wordt er altijd gekeken naar de maatschets van uw badkamer. Op deze manier weten wij hoe uw ruimte eruit ziet en wat wel of niet mogelijk is.

2. Wat past bij u?
Op basis van de verschillende stijlen proberen wij samen met u te ontdekken wat u mooi vindt. In onze showroom worden fysieke materialen gepresenteerd, waardoor het een betere indruk geeft dan plaatjes op het internet.

3. Wat is uw budget?
Wanneer wij weten waar uw voorkeuren liggen met betrekking tot verschillende stijlen en materialen, vragen wij wat u aan een badkamer wilt uitgeven. Vervolgens zorgen wij ervoor dat we altijd binnen het opgegeven budget blijven.

Een creatief ontwerp

Bij Nelemans badkamers vinden wij het ontwerp en advies van groot belang. Samen met u gaan wij uw droombadkamer samenstellen. Een belangrijk onderdeel daarvan is het ontwerp. Op basis van uw wensen en behoeften maakt de deskundige in de showroom een ontwerp.
De mogelijkheden worden met u besproken en vervolgens wordt een ontwerp gemaakt van uw nieuwe badkamer. Daarnaast wordt een offerte gemaakt. Wij geven u uiteraard altijd netjes de tijd en gelegenheid om over de offerte en het ontwerp na te denken. Daarnaast houden wij ons altijd aan de afspraak.
Het ontwerp geeft u een beeld van uw nieuwe badkamer, zodat u beter een beslissing kunt maken. Aanpassingen zijn altijd mogelijk.

De Installatie van uw nieuwe badkamer

Bij Nelemans badkamers heeft u het voordeel dat wij een compleet pakket kunnen leveren. Dat betekent inclusief levering en montage. Ons eigen team van professionele monteurs zorgt ervoor dat uw nieuwe badkamer perfect geïnstalleerd wordt.
Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om de installatie door uzelf of een derde uit te laten voeren. De producten die Nelemans Badkamers levert, zijn voorzien van door de fabrikant vastgestelde montage- voorschriften en –instructies. Wij willen u er graag op wijzen deze instructies goed op te volgen en daarnaast de rest van de producten zorgvuldig af te dekken wanneer er nog verder montagewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

After Sales

Nelemans badkamers probeert haar klanten altijd op een uitstekende manier begeleiding te bieden. Niet alleen helpen de adviseurs in de showroom u om uw ideale badkamer samen te stellen, maar ook na uw aankoop blijft Nelemans badkamers een trouwe partner. Om dit waar te kunnen maken, ontvangt u bij aankoop ons ‘’alles op een rijtje’’ boek. Hierin staat alles over garantie, onderhoud, voorschriften, reclameringen e.d. Zo bent u te allen tijde voorbereid en gaat uw badkamer zo lang mogelijk mee.

Top