Nelemans Badkamers in Etten-Leur

De tijd dat een badkamer bestond uit een douche, wastafel en witte tegels is allang voorbij. Vandaag de dag is de badkamer een onderdeel van de levensstijl. Functioneel zodat het gehele gezin zich ‘s morgens snel en comfortabel kan wassen, of puur ontspannend, zodat u na een dag hard werken kunt genieten van een heerlijke watermassage of een stoomdouche. De inrichting van de badkamer is dan ook persoonlijke keuze, het weerspiegelt uw persoonlijkheid.

Design Badkamer

Een design badkamer is exclusief met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de materialen.

Landelijke Badkamer

Een landelijke badkamer wordt gekenmerkt door een rustgevend gevoel: het oude plattelandse gevoel.

Moderne Badkamer

Een moderne badkamer is stijlvol, duurzaam en uniek, met strakke lijnen en strak meubilair.

Een nieuwe badkamer bij Nelemans?

Nelemans badkamers is onderdeel van Bouwcenter Nelemans. Met onze ervaren en professionele adviseurs zorgen wij dagelijks voor de juiste invulling op het gebied van badkamers. Van het ontwerp tot aan de levering, uw zorgen zijn volledig voor ons.

Onze adviseurs hebben ervaring in het begeleiden en samenstellen van badkamers voor de volgende doelgroepen:
– Particulieren
– Door aannemer gestuurde klanten
– Projectklanten

U bent van harte welkom in onze badkamer showroom in Etten-Leur, maar wilt u er zeker zijn van dat er een adviseur direct beschikbaar is bij binnenkomst, maak dan vooraf een afspraak!

Alles onder één dak in Etten-Leur

Bij Bouwcenter Nelemans mag u “Alles onder één dak” letterlijk nemen. Al vanaf de snelweg A58 (Etten-Leur) heeft u zicht op het architectonische gebouw, waarbij het hellende dak een fraaie voorbode is voor wat binnen te zien is. Het pand vraagt om ontdekt te worden.

Onder het immense dak van Bouwcenter Nelemans bevindt zich de showroom onder de naam Bouwcenter Nelemans. Deze naam dekt de lading waar het hier binnen overgaat. Er worden namelijk op een overzichtelijke en sfeervolle manier allerlei producten getoond om de woning te bouwen of af te bouwen. Gevelstenen en dakpannen, maar ook keukens, wand- en vloertegels, badkamers, inloopkasten, binnendeuren en buitendeuren worden op een eigentijdse manier gepresenteerd.

Top