Tegels en Badkamer in Rijen

Tegels woonkamer en keuken

Voor een klant in Rijen is er door Nelemans de tegels en het sanitair in de badkamer en de toiletruimte geleverd en aangebracht.

In de woonkamer en de keuken is een betonlook-tegelvloer gelegd. Deze tegels lopen in de verschillende ruimten door zonder dorpels ertussen. De grote tegels geven het effect van een betonvloer, maar doordat het tegels zijn is dit een stuk makkelijker in onderhoud.

Doorlopende tegels woonkamer en keuken
Betonlook-tegels woonkamer

Badkamer en toiletruimte

In de badkamer is een ruim bad geplaatst en een hangend meubel in de kleur wit met een glanzende afwerking. De inloopdouche heeft een glazen wand tegen het rondspattend water. Doordat deze wand van glas is, wordt blijft de badkamer ruimtelijk.

In de toiletruimte is gebruik gemaakt van dezelfde grijze tegels op zowel de vloer als de wand rondom het toiletblok, dit geeft een rustige uitstraling.

Badkamer Rijen
Douche Rijen
Toiletten

Meer referenties

Showroom Etten-Leur

In onze showroom  van 2500 m2 in Etten-Leur kan je jezelf laten inspireren op het gebied van badkamers, tegels, keukens, kasten, vloeren en deuren. Wij helpen het graag met het samenstellen van onder andere de badkamer van je dromen,  de keuken helemaal op maat, of de beste tegels. Kom langs in de showroom of maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een uitgebreid adviesgesprek van een van onze specialisten.