Aangepaste badkamer voor oa senioren en minder validen

Zoek jij een aangepaste badkamer? Deze badkamer uit onze collectie showroom badkamers is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, waardoor de opstelling extra geschikt is voor mindervaliden en/of senioren. De toilet in de badkamer is in hoogte verstelbaar en het badkamermeubel is op maat gemaakt op een aangepaste hoogte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met een sunshower, wat erg goed is voor je spieren en gewrichten. Naast dat de badkamer erg praktisch is, is deze ook nog erg sfeervol door het gebruik van warme tinten. Speciaal is de op maat gemaakte glaswand in een bronstint, mat afgewerkt.

  • Stijl: Landelijke badkamermoderne badkamer
  • Look: Natuurtinten
  • Sfeer: Warm en sfeervol
  • Badkamermeubel: Op maat gemaakt houten badkamer meubel, geplaatst op een aangepaste hoogte.
  • In hoogte verstelbaar toilet
  • Inloopdouche met een infrarood sunshower en een bronzen glaswand als afscheiding
  • Tegels: Tegels in natuurtinten
Aangepaste badkamer - showroom badkamers - senioren badkamer en voor mindervaliden
Houten badkamermeubel op maat
Sunshower infrarood voor spieren en gewrichten
Glazen douchewand op maat brons matte afwerking

Andere showroom badkamers

Badkamer showroom Etten-Leur

Wil je deze aangepaste badkamer graag in het écht zien en bekijken wat er allemaal mogelijk is specifiek voor jouw situatie? Kom dan langs in onze badkamer showroom in Etten-Leur. Laat je adviseren over de mogelijkheden en doe inspiratie op bij onze andere opstellingen. Je bent van harte welkom om zonder afspraak vrijblijvend langs te komen, maar wil je er zeker van zijn dat een van onze specialisten uitgebreid de tijd voor je heeft voor een vrijblijvend advies, maak dan vooraf een afspraak.

In onze woon- en lifestyle showroom in Etten-Leur kan je tevens langskomen voor inspiratie en advies op het gebied van keukens, kasten, deuren, vloeren en tegels. Je bent van harte welkom!